Industrirobotar

Industrirobotar

Vi använder två av världens ledande leverantörer av industrirobotar, ABB och Fanuc.

InPallet

När ytan är begränsad och ett stort antal detaljer ska hanteras är detta alternativ en bra lösning. Två hel- eller halvpallar, roboten plockar detaljerna direkt från pall. Ni kan stapla ämnena på varandra för en större mängd produkter i cell. Vision-kameran är monterad på robotens gripdon för att lokalisera produkterna.

INPALLET: 2,05 m 70 kg
Installationsyta: 1,9 x 2,9 m

InFeeder

Kutshantering för små och medellånga serier. Enkelheten genomsyrar alla delar, utan att ge avkall på kvaliteten. Kompakt enhet som byggs på en bottenplatta, 1200 x 1800 mm. Här har vi tagit operatörsgränssnittet till en ny högre nivå, skriv in måtten före och efter bearbetning så är robotprogrammet klart. Laddning/plundring av detaljer sker, via ett rundbord, utanför robotens arbetsområde.

INFEEDER S: 1,4 m 2×3,5 kg
INFEEDER L: 1,85 m 2×13 kg
Installationsyta: 1,5 x 2,7 m

InLine

Placera era ämnen på inbanan och plundra på utbanan. Över inbanan sitter en Vision-kamera för guidning av robotplockning. Denna lösning anpassas vad det gäller robotmodell och banlängd efter era behov.

INLINE S12: 1,8 m 2x12kg (banorna är placerade på varandra)
INLINE M25: 2,05 m 2x25kg
Installationsyta: beroende på variant och banlängder.

InVeyor

Placera din pall med ämnen i en palltipp med sekvensutmatare. Guidning av detaljer görs med Vision. De detaljer som inte kan plockas vänds och återtransporteras. Roterande borste, borstar bort detaljer som ligger på varandra. Dessa lösningar är anpassade för såväl ABB, Fanuc som portalrobotar.

INVEYOR S: Max dim. 50 mm Max detaljvikt 0,5 kg
INVEYOR M: Max dim. 100 mm Max detaljvikt 0,5 kg
INVEYOR L: Max dim. 200 mm Max detaljvikt 0,5 kg
Två plockzoner.
Installationsyta: 4,2 x 1,6 m