Nyheter

Nyheter

 • Träffas oss på affärsracet i Anderstorp! Monter D79. maj 25, 2018

 • Nyanställd Mekanisk konstruktör maj 10, 2018

  Vi hälsar Dennis Jörgensen välkommen till oss!

  Dennis har under 2 års tid studerat 3D teknik på Universitetet Campus i Värnamo. Dennis med sitt brinnande intresse för teknik kommer hjälpa oss och våra kunder att ta fram så kostnadseffektiva lösningar som möjligt.

 • Utökad säljkraft! april 27, 2018

  Vi på InLead Automation presenterar nu vår nya säljare, Stefan Börjesson. Stefan har en bred kunskap inom verkstadsindustrin som utbildad verktygsmakare. De senaste 15 åren har Stefan jobbat med teknisk försäljning av CAD/CAM med tyngd mot CAM-delen på MP Engineering och Edge Technology. Stefan kommer hjälpa våra kunder att automatisera sin produktion och då främst med hjälp av våra standardlösningar; InFeeder, InLine, InPallet och InSpect.

  InLead Automation AB jobbar med maskinbetjäning och hantering till främst svensk verkstadsindustri. Till vår hjälp använder vi industrirobotar från Fanuc och ABB samt portalrobotar från FRAi i Österrike. Vi är idag 12 tekniker och fortsätter växa med våra kunder. InLead firar snart 5år, våra celler konstrueras och byggs i Gislaved. Våra kunder är från de minsta till de största företagen i Sverige.

   

  Tommy Strand

  VD, InLead Automation AB

 • Mässa Elmia Automation 15-18/5 april 15, 2018

  Den 15 maj står vi redo för att möta er under dessa intressanta dagar. Vi kommer visa några av våra standardlösningar för maskinbetjäning. Vi kommer även premiär visa vår automatiska gängkontroll som integrerats i vår InLine cell.

  Välkomna!

 • Vi söker mekanisk konstruktör! mars 1, 2018

 • Utbildning för fortsatt tillväxt! februari 13, 2018

  Ännu en vecka med utbildning för företag som vill lära sig hantera/programmera robot och dess kringutrustning bättre. Idag kör vi robotprogrammering för att senare i veckan titta närmare på visionteknik,  för både guidning och mätning/kontroll.

   

  Hör av er till Tommy Strand om även ni känner att utbildning behövs. Vi skapar utbildning efter era önskemål och förutsättningar.

  Välkomna!

  InLead Automation AB

   

 • Installation av FRAi portal januari 11, 2018

  Sen 1/1-16 har vi haft agenturen för (Österrikiska) FRAi portalrobotsystem i Sverige. Portalrobotar har fått stå tillbaka mot 6 axliga robotar då pris nivån blivit lägre. Portalrobotar har definitivt sina fördelar, t.ex. fritt framför maskinen, fabrikslayout, snabbare plundring och enkel programmering. Främst är det de större företagen i Sverige som ser fördelarna med portaler men vi hoppas givetvis att även dess underleverantörer ser fördelar. Varför inte en portal tillsammans med en 6axlig robot? det bästa av 2 världar.

  Vi har nu sålt en FRAi portal till en av Sveriges ledande underleverantör till bil och lastbilssidan. Portalen kommer betjäna en Okuma LU400 med både kuts och axelämnen.

  Vill ni veta mer om portaler kontakta Tommy Strand eller kika på vår hemsida med länk till FRAi hemsida.

 • Ravema Expo 13-14/12 december 5, 2017

  Passa på att träffa oss hos Ravema dessa intensiva maskin/automationsdagar.

  Välkomna!

 • MID 29-30/11 november 9, 2017

  Passa på att träffa oss hos Stenbergs dessa intensiva maskin/automationsdagar.

  Välkomna!

 • Nyanställd programmerare, Jonas Westman. augusti 7, 2017

  Tack vare våra kunder kan vi fortsätta vår expansion! Denna gång stärker vi vår programmeringsavdelning.

  Vi hälsar Jonas välkommen!

  Jonas har erfarenhet främst inom robothantering (Fanuc och KUKA) samt överordnade PC system. Utöver detta har Jonas en bred kunskap inom skärande bearbetning.